ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS PDF

Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Bramuro Dall
Country: Uganda
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 21 April 2007
Pages: 47
PDF File Size: 7.98 Mb
ePub File Size: 11.52 Mb
ISBN: 190-3-36874-660-8
Downloads: 89485
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshurisar

Imi pare rau ca nu iti pot oferi raspunsuri pt. Cel mai bine este sa mergem fiecare personal si sa ne convigem singuri. Ultima data nu mi s-a raspuns cred ca Posta Romana a crescut mult tariful.

Nu l ai simtit pe D zeu deloc? Pretul este valabil pentru grupuri de minimum 15 persoane. Asemena,,Lumina si caldura sarbatorilor de primavara printre care si Pastele sa ne incalzeasca sufletele,sa ne lumineze mintile,sa ne deschida inimile spre iubire,credinta,iertare. Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ceasul mortii noastre.

Dumnezeu ne miluiasca,si ne ierte Rodica,Dragos,Vlad.

Aceasta rugaciune miraculoasa se zice 9 zile la rand cu o lumanare alba aprinsa si se pun 3 dorinte; domnupui pt bani ,ia2 imposibile.

Liturghie,milostenie dupa posibilitati si o sa vina si rezolvarea problemei.

I a 9 a zi publicati rugaciunea. O copie a chitantei de la posta este bine sa o puneti in plicul cu acatistul. Poveste mea este comuna cu a multor persoane de pe aici si totul a inceput din cauza unei persoane fara frica de D-zeu,persoana care domnjlui siguranta a ,uitat, ca suntem vremelnici pe acest pamant dar mai ales ca nu este drept si nici crestineste sa intervii in a schimba lucrurile lasate a fi intr-un anumit fel de D-zeu.

Acum si in ceasul mortii noastre. Fara acestea, rezultatele duhovnicesti vor fi slabe! Draga mea ori esti bolnava ori esti pusa de cineva sa ocupi spatial aici cu aceasta rugaciune. Anton s-au rugat si calugarii pt. De la trecerea la Domnul a Pr. Search the history of over billion web pages on the Internet.

In numele negraitei bucurii care ti-au cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului Lumii un casa ta din Betania,te implor,roaga-te pt noi si familia mea ca sa-l pastram pe D-zeu in inimi astfel sa ne invrednicim sa primim ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea ce ma copleseste acum Altfel, poate ne vom linisti ca am facut o rugaciune, fiind ceva nou, dar numai un timp.

  CIENCIA E ENGENHARIA DOS MATERIAIS CALLISTER PDF

Ioanichie si despre Parintele Ioachim numai cuvinte de lauda, atat din partea mea, cat si din ale altor persoane care erau acolo. Doamne ajuta si lumineaza pe toata lumea in necaz!

Maica iubita,protejeaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Va inteleg durerea,dar ce legatura are crestinismul ortodox cu minciuna,precum spuneti? Am trimis odata o slujba la un schit si parintele de acolo e foarte izolat m-a intrebat daca as putea pune pe net adresa schitului asa ca imi fac datoria.

Scurt Istoric

Multumesc din inima Sfintei Marii, Maica lui Dumnezeu pentru ajutorul dat! Pelerinaj la Manastirea Cotmeana, intalnire cu un mare duhovnic: Anton si zilnic lui Dumnezeu pt.

Parinte Ioachim,mii de multumiri ,sanatate si viata lunga,m-ati trimis pe un drum dommnului pentru mine ,dar pe care il urmez datorita sfaturilor dvs. Inima imi ramane impietrita la vederea jertfei, caci ma gandesc ca nu merit sa sufar si eu, mie frica… Marturisesc ca… Atunci cand ma simt rastignit, nu privesc cu credinta in ochii Lui.

Eu spre exemplu am primit raspuns imediat la rugaciune de la Maica Domnului cu o alta metoda repetand de 40 ori Paraclisul Maicii Domnului de dimineata pana seara,am facut o pauza pe cand mai aveam 3 rugaciuni cand am domnuluk telefon sa plec urgent de acasa la un servici si mi-am amintit ca celelalte 3 rugaciuni le facusem in ziua precedenta;pentru posturile negre mai lungi incepand cu cele de 7zile se recomanda sa beti apa mai depinde si de varsta,starea de sanatate a organismului altfel pot aparea nisip,microcalculi la rinichi care sunt un filtru la fel cum si ficatul este un filtru organismul intra intr-o faza de detoxifiere de aceea posturile se tin treptat schimband si alimentatia vezi explicatiile pr.

Vezi adresa la pagina de pe google,Manastirea Sihastria. Tata ceresc i-ti multumesc pentru toate. Cu toate ca ar trebui sa ma incred in cuvantul ca acum moartea nu mai exista!

Tata lui fiul meu a murit domnupui 12 ani in tara. Fiecare pelerin va avea sansa de a discuta personal cu Parintele pentru sfaturi duhovnicesti. Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.

Myriobiblos On Line Library of the Church of Greece – Texts in Romanian

Poate fi citita si ea, dar numai ca o evlavie la Maica Domnului. Viata noastra e a ta ,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume plina de mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna ,nu ne abandona!

  BIFA TERMS AND CONDITIONS PDF

Aici este totodata si un taram al lucrarii si prezentei nevazute a lui Dumnezeu cel in Treime. Este strict fapta fiului dvs,nu e de vina ortodoxia pt ce face fiecare,ca nu asa ne invata religia noastra,nu? Nov 5, by Adrian Condrea. Vezi bine hriatos nu te poti baza pe nimeni.

Download Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos By Marian Moise in HD Video & Mp3

Pentru cei interesati de Psaltire: Eu am reusit si-i multumesc Domnului ca acatiztul ajutat sa o fac. Domnul Albescu m-a trimis special la Parintele Ioanichie. Acel pod este in constructie, iar in timpul perioadei ploioase, a fost afectat numai podul amenajat temporar.

Relatia noastra a mers foarte bine, pana de curand cand, din pura intamplare i-am citit niste mesaje pe messenger catre o fosta iubita, vorbe din care am inteles ca sotul meu mult iubit ma inseala cu acea Se poate suna pe telefonul afisat pe site Scoate-ti va rog rugaciunea asta eretica de pe site!

ValceaCod ,apoi dupa ce doamna de la Posta va da chitanta de la mandatul postal o puneti in plicul in care ati pus pomelnicele acatistelescrieti adresa si numele dvs pe plic la Expeditoriar la Destinatar: Initial am fost cam reticenta cand am auzit despre aceasta icoana insa am cautat pe internet icoana si intr-adevar ea exista si este facatoare de minuni.

Banii ia-m trimis prin mandat postal iar plicul recomandatLa inceput trimiteam la un alt Parinte acolo,dar aici pe site notru citit despre Pr.

Maica iubita protejaza perelinii,fi alaturi de noi in toate drumurile noastre. Fii langa noi toata viata noastra si Elibereaza-ne de orice tip de pacat!

Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea ce le-a fost furata da-le-o inapoi.

Author: admin