CURS DE HIPNOZA PDF

Curs Hipnoza V1 Oameni Obisnuiti. Vlad-Ionuț Ioniță. Loading Unsubscribe from Vlad-Ionuț Ioniță? Cancel Unsubscribe. Working SubscribeSubscribed. Curs practic de hipnoza (eBook) available to buy online at Many ways to pay. Non-Returnable. We offer fast, reliable delivery to your door. Cursuri Video ONLINE de Dezvoltare Spirituala & Consiliere. Script-uri de Hipnoza si Regresie. Protectie Psiho-Energetica (PSY). Ritualuri de Templu & Initieri.

Author: Daijar Tezil
Country: Antigua & Barbuda
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 18 December 2014
Pages: 107
PDF File Size: 16.1 Mb
ePub File Size: 14.18 Mb
ISBN: 961-4-74137-909-2
Downloads: 17903
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshugor

Andrei Loiso, unul dintre specialistii Empower cei mai apropiati, v-a pregatit un training de hipnoza in 3 module daca vreti sa invatati si sa practicati tehnicile avansate ale hipnozei.

Hipnoza Profesionala, 3 module in luna martie 70 de ore de training cu Andrei Loiso in Bucuresti Trainingul are trei module: Ne aflam in Orbundarna, o tara care exista dar care in aceasta poveste are alt nume decat cel original.

Irina si Alex sunt doi romani care urmeaza sa tina o serie hi;noza traininguri pentru niste studenti din aceasta tara. Si cei doi romani sunt studenti dar au facut niste cursuri de dezvoltare personala si acum, […].

  BRIONY J OATES PDF

CURS NLP 2019

Empower are placerea de a va anunta un training-eveniment semnatura Filipe Carrera cu si despre business networking. Suntem parteneri media la acest training pe care vi-l recomandam cu maxima caldura. Am ales curx titlu pornind de la intrebarea: Titlul final e insa altul pentru ca notiunea de curs risca sa ne duca catre o sala de clasa si o lectie formala.

In primul rand, marele avantaj al training-urilor de dezvoltare personala este ca apeleaza la metode de […]. Echipa Empower va recomanda un pachet cu totul special creat de Cristian Carstoiu, autor permanent pe Empower si unul dintre cei mai apreciati traineri romani.

Evolutie Spirituala

Astazi vreau sa va fac o recomandare. Cu ocazia aceasta, Andy v-a pregatit cateva clipuri video pe care vreau sa vi le recomand cu mare placere.

Sunt despre vanzarile consultative si despre cum sa-ti spui numele. Tehnici foarte simple, usor […]. Pentru detalii despre ce este Alpha Leadership intrati pe site si veti gasi acolo explicatii si resurse foarte interesante!

Paul Ştefănescu – Hipnoza – Curs practic | Hipnoză | Pinterest

Am avut ocazia acum 2 zile sa particip la conferinta Alpha Leadership sustinuta de Robert Dilts, expert de renume mondial in NLP si consultant pentru mari corporatii. Sunt convins ca foarte multi ati auzit de el — insa a-i fi alaturi, fie numai si pentru 3 ore, este o experienta cu totul extraordinara!

  HECTOR SCHMUCLER PDF

Cu ocazia venirii lui in Romania, Robert Dilts va sustine si o conferinta speciala cu si despre alpha leadership. Pe 27 aprilie, in Bucuresti.

Cabinet Hipnoză – România, Cluj

Detalii gasiti cure AlphaLeaders. Ce veti invata direct de la Robert: Asa cum v-am anuntat acum putina vreme, Robert Dilts vine in Romania si va sustine in perioada aprilie un seminar special: Despre ce este acest workshop: Archive Category Archives for “Training”.

Si cei doi romani sunt studenti dar au facut niste cursuri de dezvoltare personala si acum, […] Citeste in continuare. In primul rand, marele avantaj al training-urilor de dezvoltare personala este ca apeleaza la metode de […] Citeste in continuare.

Tehnici foarte simple, usor […] Citeste in continuare. Am plecat […] Citeste in continuare.

Author: admin