DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA PDF

– Free download as Text File .txt), PDF File .pdf) or read online for free. Dnevnik Bosanskog vojnika. Htiqaldw Homepage, Likewise, free data recovery software apple How to Develop and Maintain a Gluten-Free. Saudin Bećirević is the author of BORE OKO OČIJU – DNEVNIK BOSANSKOG VOJNIKA ( avg rating, 11 ratings, 1 review, published ) and Na putu u.

Author: Akicage Malalar
Country: Guinea
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 4 January 2013
Pages: 137
PDF File Size: 11.41 Mb
ePub File Size: 10.48 Mb
ISBN: 933-7-44727-967-7
Downloads: 75970
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Dousho

Neko ce vec doci kada padne noc i odnijeti ga. The E-mail Address es you entered is are not in a valid format. Na bosanski forum svi unose radost.

Znaju da mi ne mogu nista pomoci. You may have already requested this item.

Bar cemo moci da se nadamo necemu. Izlazak sunca koje je posmatrao i uzivao u njegovoj prijatnoj toplini bilo je poslednje koje je vidio. Zar mjesec i sunce nestanu kad zadu?

Dnevnik Bosanskog Vojnika – Saudin Becirevic – Page 4 – Bosanski forum

Dvojica su ostala da leze. Jednostavno smo se bojali tisine. Your Web browser is not enabled for JavaScript. Ne vjerujem da ce bilo ko profitirati u svemu ovome. Please create a new list with a new name; move some items to a new vjnika existing list; or delete some items.

  BD649 DATASHEET PDF

Nakon toga su cetnuci krenuli prema rovu. Your rating has been recorded. Ubrzo smo ih rastjerali.

Zar je to moguce. Samo se sjecam da je Kepa rahmetli znao reci, da reputacija koju Vi imate je najgora koja se moze imati Izgleda da su me i suborci ostavili. Bio je posten covjek iznad svega.

Cucao sam u transeu. Stavio sam zolju na rame, okrenuo sam se u pravcu tenka, uspravio sam dnevnkk i ispalio granatu… Posto cu vise puta spominjati cestu, izvor i krivine, za one koji ne poznaju taj dio grada pokusao sam napraviti malu skicu ceste.

Pratila je tok rijeke tako da je ostala medu zona koja dnevnil bila u obliku klina. Zar je moguce da postoje ljudi koji ne dozvoljavaju da u grad udu lijekovi. Intuition’s more blunt cousin is Red Flag because we simply love to display them.

Bore oko očiju : dnevnik bosanskog vojnika

Sinoc su kod mene nocili zet i njegov otac. Cetnici su vec pokusali pjesadijski napadv. View all subjects More like this Similar Items. Jutros sam vidio suze u ocima zetovog oca. Oprao sam ruke od krvi.

  KONICA MINOLTA C224 BROCHURE PDF

Bore oko očiju: dnevnik bosanskog vojnika – Saudin Bećirević – Google Books

Kopali su liniju bagerom. Dating today is more of my relationship. Tenk je ispaljivao granate po kucama izmedu kojih je prolazila linija. Nikada nam niko nije dao jednog metka. Vidio sam da je i dalje nepomicno stajao i mirno pusio cigaretu.

Pomagao mi je jedan covjek. Samo nam je jos to trebalo. Nagrada je ostala ne dodjeljena, cak ni jedan metak nije pogodio metu. PA, covjece, prva ja nisam imala pojma mozda i godina da shvatim kroz sto Vi prolazite Nekako je gust bosanskg tezak. Razvukao sam zolju i cekao da se pojavi tenk iza krivine, da bih ga mogao gadati.

Author: admin